Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beveiligingsupdate oktober nu beschikbaar voor Nexus-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2016, 10:00 CategorieAndroid

Google heeft de beveiligingsupdate van oktober vrijgegeven voor Nexus-apparaten. Ook de Google Pixel C mag op een update rekenen. De update wordt binnenkort automatisch uitgerold, maar je kunt de bestanden nu ook al handmatig downloaden.

Download de beveiligingsupdate voor oktober

Aan het begin van de maand brengt Google de beveiligingsupdate voor Android uit. Deze update verschijnt eerst voor de Nexus-apparaten en de Google Pixel C en zal later ook op toestellen van andere fabrikanten verschijnen. Die fabrikanten zijn daar echter zelf verantwoordelijk voor, waardoor het soms lang kan duren dat die updates verschenen. Samsung brengt vaak een update redelijk snel uit, samen met LG, maar Motorola heeft bijvoorbeeld al aangegeven dat die beveiligingsupdates op een later moment worden uitgebracht.

De beveiligingsupdate van deze maand moet er wederom voor zorgen dat je smartphone of tablet een stukje veiliger wordt. Zeker wanneer je online bezig bent. De updates worden per toestel automatisch uitgebracht deze maand en dat kan tot een week duren. Mocht het je te lang duren, dan is het altijd mogelijk de updates handmatig te downloaden en te installeren. Doe dat echter alleen wanneer je weet wat je doet, want je toestel kan schade oplopen bij het verkeerd updaten. Het wachten is nu op de andere fabrikanten die Android gebruiken.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.