Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Counting Owl houdt volgers op Twitter, Instagram, Twitch en YouTube bij

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2016, 6:40 CategorieApplicaties

Liefhebbers die graag altijd en overal op de hoogte willen zijn van het aantal volgers dat zij hebben op Instagram, Twitter, Twitch en YouTube, kunnen tegenwoordig terecht bij de applicatie Counting Owl. De app is door Nederlanders gemaakt en beschikt over een aantal handige functies. Zo kun je niet alleen je eigen volgers bijhouden, maar ook die van je vrienden.

Alles op een rijtje met Counting Owl

Met de app Counting Owl kun je voortaan binnen één oogopslag zien hoe jouw social media-accounts ervoor staan. Ook kun je precies volgen hoe jouw vrienden het doen op Twitter, Twitch en YouTube. Daarnaast kun je ook doelen instellen. Op die manier kun je een melding ontvangen zodra je bijna een belangrijke mijlpaal hebt behaald, zodat je die nooit meer mist. Ook kun je de hoogtepunten eenvoudig delen.

De applicatie is voor zowel Android- als iOS-toestellen beschikbaar. Het enige nadeel is dat je wat betreft Instagram-account alleen je eigen account kunt toevoegen. Dat heeft te maken met de regels van het social media-platform. De applicatie is volledig gratis en wordt bestempeld als de eerste app die niet alleen je YouTube-abonnees bijhoudt, maar ook je volgers op Twitter, Instagram en Twitch. Daarbij is de app in het Nederland.

  • Counting Owl
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.