Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #33

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de app SnapNotes.

RedRoom

Voor de liefhebbers van The Voice of Holland kan natuurlijk ook een app niet ontbreken. Met de RedRoom applicatie kun je voortaan tijdens iedere uitzending ook direct meedoen. Zo kun je zelf luisteren naar het optreden en aangeven of je al dan niet zou draaien voor de kandidaat. Ook krijg je voor en na optredens de nodige informatie over de kandidaten te zien. Uiteindelijk maak je met de app ook kans op prijzen. Voor het nieuwste seizoen is de app uiteraard van een update voorzien.

RedRoom is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • RedRoom

SnapNotes

Heb je ook regelmatig de nodige aantekeningen gemaakt en kom je er vervolgens achter dat je ze toch liever op je computer of laptop zou hebben staan? Dan is de applicatie SnapNotes zeker een aanrader. Zo heb je al jouw aantekeningen voortaan netjes op een rijtje staan. Je zou de applicatie ook kunnen gebruiken om bijvoorbeeld de aantekeningen op het schoolbord te digitaliseren. De app kan er namelijk probleemloos PDF-files van maken.

snapnotes

SnapNotes is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • SnapNotes

The Walking Dead No Man’s Land

Ook de app van The Walking Dead is klaar voor een gloednieuw seizoen. Het spel heeft een belangrijke update ontvangen. Terwijl de hitserie onlangs van start is gegaan met het zevende seizoen, werd ook de game voorzien van een update. De app gaat door het leven onder de naam The Walking Dead: No Man’s Land en is dus helemaal klaar voor een nieuw seizoen vol gebeurtenissen.

The Walking Dead No Man’s Land is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • The Walking Dead No Man's Land

FabFocus

FabFocus is een app die het effect van de nieuwe iPhone 7 Plus probeert te evenaren. Alhoewel je nooit dezelfde scherpte-diepte foto’s zult krijgen als met de nieuwste smartphone van iPhone, wil FabFocus je wel aan het nieuwe idee laten ruiken. Met de applicatie kun je een bepaald deel van de foto meer naar voren laten. Het overige gedeelte wordt vervolgens onscherp gemaakt.

FabFocus is nu voor €1,99 te downloaden uit de App Store.

  • FabFocus

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.