Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dropbox lanceert iMessage-app en nieuwe feature voor iPad-bezitters

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2016, 10:01 CategorieApplicaties

Dropbox heeft aangekondigd dat er een nieuwe update beschikbaar is voor de iOS-versie van de cloudopslagdienst. Ook is er een iMessage-app. Vooral iPad-bezitters zullen blij zijn met deze update. Ook hebben zij wat om naar uit te kijken.

Download de update voor Dropbox

Dropbox heeft laten weten dat iOS-bezitters voortaan gebruik kunnen maken van picture-in-picture binnen de applicatie. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een video te starten binnen de populaire app. Vervolgens sluit je die applicatie, waarna picture-in-picture automatisch getriggerd wordt. Ook is er een iMessage-applicatie aangekondigd, waardoor gebruikers nu sneller bestanden met elkaar kunnen delen via de berichtendienst van Apple. Daarnaast is de widget voor op het lockscreen ook van een nieuwe laag verf voorzien.

In de toekomst kunnen Dropbox-gebruikers op iOS uitkijken naar nog een feature. Het team achter de cloudopslagdienst heeft namelijk laten weten dat iPad-bezitters kunnen uitkijken naar ondersteuning voor Split View. Daardoor wordt het straks mogelijk de dienst naast andere Split View-apps te draaien, zonder dat je daarvoor steeds van app hoeft te wisselen. Wanneer deze functie wordt uitgebracht, is helaas niet bekendgemaakt. Het is overigens nu ook mogelijk een pdf-bestand direct van een handtekening te voorzien, binnen de app.

  • Dropbox
  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.