Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De eerste bèta voor Android 7.1 Nougat is nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2016, 9:40 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat het nu mogelijk is de eerste bèta te downloaden van Android 7.1 Nougat, voor ontwikkelaars en publieke testers. Ben je al onderdeel van het bètaprogramma, dan kun je de update elk moment verwachten op je Android-apparaat.

Download Android 7.1 Nougat

De oudere Google-apparaten, zoals de Nexus 6P, Nexus 5X en de Google Pixel C, krijgen op hetzelfde moment toegang tot Android 7.1 Nougat als de nieuwe Pixel-smartphones. Het gaat hier nog niet om een stabiele versie, maar om een bèta-versie — maar het is wat. Mocht je één van de drie genoemde toestellen hebben, dan kun je nu de bèta voor Android 7.1 downloaden. Ben je al lid van het bètaprogramma van Google, dan kun je de update nu elk moment verwachten. Het gaat hier nog wel om een instabiele versie, dus let goed op.

Mocht je zitten te wachten op je Pixel-smartphone, geen nood. Hoewel die Android 7.1-software nagenoeg dezelfde is als voor de andere apparaten, is die versie wel goed getest voordat die werd meegeleverd. Google wil nu kijken hoe 7.1 Nougat het doet in het wild, op de al bestaande apparaten. Deze update zorgt ook voor een splitsing op het gebied van features, zoals in ons uitgebreide achtergrondartikel goed duidelijk wordt gemaakt. Oude toestellen hoeven namelijk niet te rekenen op álle functies die wel naar de Pixel en Pixel XL komen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.