Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste reclamevideo van de Google Pixel XL online verschenen

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2016, 16:19 CategorieAndroid

Vlak voor de officiële onthulling van de Google Pixel XL, is er al een reclamevideo online verschenen waarin we de phablet kunnen zien. Google zal vanavond, vanaf zes uur Nederlandse tijd, zijn nieuwste producten gaan aankondigen.

Google Pixel XL te zien in reclamevideo

Nog zo’n anderhalf uur te gaan. Dan zal Google zijn nieuwste producten voor de komende maanden gaan presenteren. Eén van die producten zal de Google Pixel XL zijn, een phablet en de opvolger van de Google Nexus 6P. Die nieuwe grote smartphone is nu al hieronder in de eerste gelekte reclamevideo te zien. Vanavond zal de presentatie om zes uur Nederlandse tijd van start gaan. Google heeft een speciale website in het leven geroepen waar je de onthullingen live kunt volgen. Klik daarvoor hier. De video vind je hieronder.

Als we de geruchten mogen geloven dan zal Google de naam Nexus inruilen voor Pixel en tijdens het evenement zowel de Google Pixel als de Google Pixel XL gaan aankondigen. De smartphones, eentje met een 5″- en eentje met een 5,5″-scherm, lijken te worden gemaakt door HTC. De resolutie van het amoled-scherm van de phablet, de XL, zal waarschijnlijk 2560 bij 1440 pixels zijn. Onder de motorkap verwachten we een grote accu, de Qualcomm Snapdragon 821, 4GB aan werkgeheugen en tenminste 32GB aan interne opslagruimte.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.