Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit zijn de eerste twee reclamevideo’s voor Google Pixel (XL)

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2016, 9:22 CategorieAndroid

Omdat de Google Pixel (XL) binnenkort op de markt verschijnt, heeft Google alvast twee reclamevideo’s klaargestoomd voor de lancering. In de video’s maak je op een toegankelijke wijze kennis met de nieuwe smartphones van de zoekmachinegigant.

Check de nieuwe video’s van Google Pixel

Dit jaar maakt Google zijn smartphones helemaal zelf (met wat hulp van fabrikant HTC), en dat wil het bedrijf laten weten ook. Daarom zijn er twee reclamevideo’s gemaakt, zodat iedereen bekend kan raken met de nieuwe smartphones van de zoekmachinegigant. De video’s laten op een toegankelijke wijze zien wat de Google Pixel en Pixel XL precies kunnen. De video’s zijn in dezelfde stijl als de presentatie van de hardware. Heb je die presentatie gevolgd, dan weet je dus wat je ongeveer kunt verwachten van het materiaal.

De boodschap van de video’s is dat jij en je smartphone onafscheidelijk zijn. Helemaal met een Google Pixel op zak, natuurlijk. Verder wordt er qua specs en dergelijke helemaal niets genoemd. En dat terwijl de toestellen over behoorlijke specificaties beschikken. De Pixel XL beschikt over een 5,5″-scherm en een Qualcomm Snapdragon 821-processor. Ook is er 4GB aan werkgeheugen, tenminste 32GB aan interne opslagruimte en een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels aanwezig. De prijs begint op 949 euro voor het goedkoopste model.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.