Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Er komen mogelijk twee varianten van de Samsung Galaxy S8 aan

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2016, 9:34 CategorieAndroid

Nu de stekker uit de Note 7 getrokken is, is het tijd om verder te kijken. Wat heeft de Samsung Galaxy S8 allemaal in petto voor ons? Als we de geruchten mogen geloven, dan zal de fabrikant niet één, maar twee varianten van de smartphone op de markt brengen.

Samsung Galaxy S8 komt in twee varianten – gerucht

De Galaxy Note 7 is niet meer, dus is het tijd om verder te kijken. Dat doet de geruchtenmolen in elk geval wel, die momenteel op gang komt voor de onaangekondigde Samsung Galaxy S8. Die smartphone zou namelijk in twee varianten worden uitgebracht: eentje met een 5,1″-scherm en eentje met een scherm van 5,5-inch. Het kleinere model zou worden voorzien van een 2K-scherm, terwijl de phablet zou moeten beschikken over een 4K-scherm. Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 830-processor.

Voor sommige markten kan Samsung ook kiezen voor zijn eigen eigen Exynos 8895-processor. Het systeem met twee camera’s op de achterkant zou exclusief bedoeld zijn voor de grotere variant. Daarnaast wordt er gesproken over het vervangen van S Voice: Samsung zou de digitale assistent Viv namelijk willen gebruiken, waarschijnlijk om te kunnen concurreren met Google Assistant en Siri. Onlangs kocht Samsung nog de makers van die assistent. De verwachting is dat de fabrikant de toestellen eind februari zal aankondigen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

  1. Paul Peter Muller
    12 oktober, 2016 om 20:00

    Wordt een beest van een toestel en daarnaast een absolute beauty.
    Full glass front, iris scanner, 4K VR scherm, Solid Oxide Fuell Cell batterij waarmee de S8 een week lang juice heeft, blazing fast 10 Nm tech processor, dubbel camera 32mp en 9mp en VIV de next generatie PA die Siri, Cortana en Google Now tot speelgoed reduceert.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.