Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook lanceert Slack-concurrent Workplace by Facebook

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2016, 9:31 CategorieAndroid

Facebook heeft op maandagavond Nederlandse tijd zijn eigen Slack-concurrent gelanceerd voor Android, iOS en het web: Workplace by Facebook. Met deze app is het mogelijk in contact te blijven met je collega’s. Maar je persoonlijke Facebook-profiel staat hier wel los van.

Dit is Workplace by Facebook

Facebook heeft officieel Workplace by Facebook geïntroduceerd. Deze applicatie, die ook via het web te bezoeken is, moet collega’s beter met elkaar laten communiceren. Dat is vooral handig wanneer je te maken hebt met freelancers en mensen die vaak onderweg zijn voor hun werk. Zo heb je altijd één plek waar alles met betrekking tot je werk, samenkomt. De mensen die daar Slack nog niet voor gebruiken (de grootste zakelijke chatdienst van dit moment), gebruiken vaak nog mail of andere ouderwetse contactmethoden.

Er is dus nog wat winst te behalen. Facebook zet daar een arsenaal aan features voor in. De nieuwsfeed, trending post, het zoeksysteem, live video en meer zijn allemaal beschikbaar voor Workplace by Facebook. Ook kun je ongelimiteerd foto’s, video’s en andere bestanden met elkaar delen, kun je monitoren hoe je team functioneert binnen de app en krijg je tools voor groepen en projecten. Ook zijn er verschillende integraties aanwezig, zoals G Suite, Okta, OneLogin, Ping en Windows Azure AD. Voor de prijzen kun je terecht op deze pagina.

  • Workplace by Facebook
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.