Facebook Messenger werkt aan nieuwe collage-functie

02 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
facebook-messenger-app-icoon

Voor Facebook Messenger wordt een nieuwe functie getest. Het gaat om Messenger Day, dat het mogelijk moet maken om een collage te maken. Binnen 24 uur moet de gedeelde collage weer verdwijnen.

Facebook is altijd bezig met het vernieuwen en verbeteren van zijn dienst en ook nu blijkt dat weer het geval te zijn. Het bedrijf wil het maken van collages in Facebook Messenger mogelijk maken. Daarnaast is het de bedoeling dat die gedeelde collages maar een bepaald aantal uur zichtbaar moet zijn. De optie lijkt daarmee verdacht veel op een functie die Snapchat in zijn dienst heeft verwerkt.

Facebook Messenger werkt aan Messenger Day

Achter de schermen bij Facebook wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe functie die door het leven gaat onder de naam Messenger Day. Met die functie moeten liefhebbers leuke collages kunnen maken, die kunnen bestaan uit foto’s en video’s. Over de foto’s en video’s heen kunnen liefhebbers, zoals we gewend zijn met collages, stickers, teksten en emoji’s plakken.

Daarbij is het de bedoeling dat de gedeelde collage na verloop van tijd niet meer zichtbaar is. Vrienden hebben 24 uur de kans om het kunstwerk te bekijken, daarna zal hij verwijderd worden. Op dit moment wordt de functie al door een kleine groep mensen getest in Polen, zo heeft Facebook laten weten aan Engadget. Het is nog niet bekend of en wanneer Messenger Day uitgerold zal worden naar andere landen.

Reacties (0)