Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy S7 Edge krijgt functies van de Samsung Galaxy Note 7

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2016, 9:45 CategorieAndroid

Samsung heeft een update uitgebracht voor de Galaxy S7 Edge (en het reguliere model), die functies van de Galaxy Note 7 met zich meebrengt. Het gaat hier om alle features die je zonder S Pen kunt bedienen, aangezien de Galaxy S-serie niet beschikt over een stylus.

Meer opties voor de Samsung Galaxy S7 Edge

De Galaxy Note 7 mocht dan al wel een beetje op de Galaxy S7 (Edge) lijken, toch beschikte het apparaat over enkele opties waar de S-serie niet over beschikte. Sommige van die opties zijn nu wel beschikbaar voor de Galaxy S7 en S7 Edge, aangezien Samsung een update heeft uitgebracht voor die smartphonelijn. De nieuwe software is nu beschikbaar als een over-the-air-update voor S7-eigenaars en brengt onder meer de Always on-schermmodus, inclusief alle mogelijkheden tot het bewerken, met zich mee.

Dat betekent dat je voortaan altijd op het scherm van de Galaxy S7 Edge een foto, klok of notificatie kunt zien. Echter, niet alles werkt momenteel vlekkeloos. Sommige van die features werken niet zonder S Pen en ook de eigen e-mailapplicatie van Samsung werkt niet naar behoren. Desondanks blijft dit wel een goede zet van Samsung, die met deze move wellicht gedupeerde Galaxy Note 7-eigenaars tegemoet kan komen. En problemen met de software verhelpen, is nog altijd een stuk gemakkelijker dan problemen met de hardware verhelpen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.