Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gebruikers kunnen straks een andere browser instellen op Windows 10 Mobile’

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2016, 10:46 CategorieWindows

Er is een nieuw gerucht verschenen over de Redstone 2-update voor Windows 10 Mobile. De standaardbrowser zou aan te passen zijn. Dat zou betekenen dat je dus een andere browser zou kunnen gebruiken en instellen als standaard en niet afhankelijk bent van Microsoft Edge.

Andere standaardbrowser op Windows 10 Mobile – gerucht

Mocht je Windows 10 Mobile gebruiken en geen fan zijn van de Edge-browser, dan hebben we mogelijk goed nieuws. Er is namelijk een gerucht verschenen over de aankomende Redstone 2-update voor het besturingssysteem. Eén van de nieuwe mogelijkheden zou zijn dat gebruikers in staat zijn de standaardbrowser aan te passen. Dat betekent dus mogelijk dat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van de Edge-browser op het apparaat en dat je voortaan helemaal zelf kunt bepalen welke browser je precies wil gebruiken.

Mocht dit gerucht kloppen, dan tref je de optie straks aan binnen de instellingen. Wanneer je de optie voor het instellen van de standaardapplicaties opzoekt, dan tref je een knopje aan naast de Edge-browser, die gebruikers dus in staat zou stellen een andere browser te kiezen (net zoals dat nu al kan op de pc- en tablet-versies van Windows 10. Wanneer de update precies zal verschijnen voor Windows 10 Mobile, is niet bekend. Eerder kwam wel naar buiten dat Redstone 2 in maart van 2017 zal verschijnen voor zowel pc als tablets.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.