Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Assistant op de Pixel XL biedt ook een quiz aan

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2016, 10:22 CategorieAndroid

Wanneer je de zin I’m feeling lucky uitspreekt tegen Google Assistant, dan zal de assistent een quiz met je spelen. Dit is een nieuwe easter egg, die alleen beschikbaar is op de Google Pixel en de Google Pixel XL.

Quiz spelen met Google Assistant

Hoewel Google Assistant al een hoop easter eggs bevat, heeft Google er nog eentje toegevoegd. Deze easter egg is alleen beschikbaar op de Google Pixel en Google Pixel XL en dus niet op Google Home, bijvoorbeeld. Wanneer je straks een Google Pixel (XL) in huis hebt en je gaat aan de slag met de digitale assistent, zeg dan eens ‘OK Google, I’m feeling lucky’. Die zin is een referentie naar een knop op de thuispagina van Google. Je treft hem aan onder de Google-zoekbalk en wanneer je er op klikt, dan krijg je een willekeurige zoekopdracht te zien.

Het spelletje, of eigenlijk de quiz, die je binnen Assistant kunt spelen, heet eigenlijk Are You Feeling Lucky. Activeer je die quiz, dan krijg je daar ook alle toeters en bellen bij, zoals themamuziek, reacties vanuit het publiek en een presentator met scherpe one-liners. Je kunt de quiz zelfs spelen met meerdere spelers op één scherm, waardoor je ook nog eens een leuk tijdverdrijf overhoudt wanneer er niets anders te doen is. De vraag is nu: wat heeft Google nog meer verborgen in de assistent? Daar komen we vroeg of laat vanzelf achter.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.