Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt een eigen applicatie vol achtergronden uit

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2016, 9:32 CategorieAndroid

Google heeft een nieuwe applicatie in Google Play geplaatst voor het uitkiezen van mooie achtergronden. De app is gratis te downloaden en geeft gebruikers toegang tot de wallpapers die je ook aantreft op de Google Pixel en de Google Pixel XL.

Download Google Achtergronden

De Pixel Launcher (die je hier kunt downloaden) zou aanvankelijk een nieuwe achtergrondenkiezer gaan krijgen. Heel even leek het er dus op dat de mensen zonder deze launcher (of de nieuwe Pixel-smartphones) het dus ook zonder de achtergrondenkiezer zou moeten doen. Maar nu blijkt dat Google daar gewoon een aparte applicatie voor gebouwd heeft, die bijna alle Android-versies en -apparaten ondersteunt. Je kunt de applicatie nu downloaden uit Google. De app kost niets en biedt een aantal mooie achtergronden aan.

Google Achtergronden, zoals de app heet, is alles behalve baanbrekend, maar biedt een wel gebruiksvriendelijke ervaring aan en een hoop wallpapers. Deze wallpapers tref je ook aan op de nieuwe Pixel-smartphones, waardoor jouw Android-apparaat toch een beetje kan gaan lijken op die toestellen – helemaal in combinatie met die eerder genoemde Pixel Launcher. Je kunt zelf een afbeelding uitkiezen of de app zo instellen dat je elke dag een ander plaatje zult zien. Beschik je over Nougat? Dan kun je ook een ander plaatje instellen voor je lockscreen.

  • Google Achtergronden
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.