Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Opinion Rewards krijgt een kleine make-over op Android

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2016, 9:08 CategorieAndroid

Google heeft de applicatie Google Opinion Rewards op Android van een kleine make-over voorzien. Aan de functionaliteit verandert er niets. Het gaat hier puur om een cosmetische aanpassing, maar dat is een goed moment om de app weer eens onder de aandacht te brengen.

Dit is Google Opinion Rewards

Google heeft deze week de app Google Opinion Rewards van een update voorzien. De app heeft nu een andere kleur gekregen (van groen naar blauw), evenals een nieuw icoontje, zowel op het scherm als in een notificatie. Verder is er niets veranderd. Maar de update zorgt wel voor een moment om de app weer eens onder de aandacht te brengen. Met deze app kun je namelijk wat extra euro’s in het jaar verdienen die je van Google krijgt. Die euro’s kun je vervolgens uitgeven in Google Play, aan bijvoorbeeld games, apps of films.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is eens in de zoveel tijd vragen te beantwoorden. De beloning is afhankelijk aan de hoeveelheid vragen die worden gesteld en beginnen meestal op 0,08 euro. Dat is geen hoog bedrag, maar je krijgt genoeg vragen in het jaar om al gauw enkele euro’s op de rekening te zien staan. Na maanden meedoen is het ondergetekende gelukt om meer dan zeventien euro bij elkaar te sprokkelen (dat bijna helemaal opgegaan is aan Pokémon GO…), dus uit eigen ervaring kan gezegd worden: het loont de moeite.

  • Google Opinion Rewards
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.