Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Blauwe versie van Pixel XL al te zien bij Amerikaanse telecomprovider

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2016, 8:58 CategorieAndroid

Waarschijnlijk zal Google vanavond tijdens de onthulling van de Google Pixel XL ook een blauwe variant gaan onthullen. Die blauwe versie is namelijk al gespot op de site van een Amerikaanse telecomprovider, Verizon. Ook Evan Blass heeft al persafbeeldingen in handen.

Blauwe Google Pixel XL

Vanavond is het zover: dan zal Google niet alleen een nieuwe Chromecast aankondigen, maar ook de Google Pixel XL. Er is al ontzettend veel naar buiten gebracht over het apparaat en we kunnen niet wachten om te zien wat daarvan waar is — en wat niet. Sommige dingen lijken al vast te staan, zoals bijvoorbeeld de kleuren waarin de phablet straks te koop zal zijn. Eerder werd gedacht dat je het apparaat in elk geval in de zwarte en witte kleuren kunt kopen, maar nu blijkt dus ook dat we kunnen rekenen op een blauwe variant.

Die kleur is niet alleen gespot op de website van een Amerikaanse telecomprovider, zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien, ook Evan Blass heeft al persafbeeldingen in handen. Daarnaast noemt Verizon een feature die we nog nergens anders hebben gezien, namelijk Google Magic. Wat dat precies inhoudt, weten we op moment van schrijven nog niet. In dit uitgebreide achtergrondartikel kun je niet alleen meer lezen over de Google Pixel XL, maar ook over de andere producten die mogelijk worden aangekondigd vanavond.

google-pixel-xl-blauw-2

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.