Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel XL overleeft de test die de Nexus 6P destijds niet overleefde

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2016, 10:24 CategorieAndroid

De Google Pixel XL is aan dezelfde test onderwerpen die de Nexus 6P niet overleefde vorig jaar. Gelukkig is de Pixel XL veel steviger. YouTube-kanaal JerryRigEverything laat zien hoe stevig de smartphone precies is en wat die allemaal kan overleven.

Google Pixel XL blijkt een stuk steviger te zijn

YouTube-kanaal JerryRigEverything heeft een nieuwe video online geplaatst waarin hij de Google Pixel XL aan een serie tests onderwerpt. Deze test hebben de Nexus 6P vorig jaar kapot doen gaan, dus is natuurlijk de vraag: hoe brengt de Pixel het er dit jaar van af? Veel beter, gelukkig, wat getuigd van een veel betere bouwkwaliteit in vergelijking met de toestellen van vorig jaar. In de video hieronder kun je zien wat de Pixel allemaal heeft moeten ondergaan. Het apparaat wordt bekrast, gebogen en nog veel meer.

Zo is in de video te zien dat de vingerafdruklezer goed wordt bekrast. Desondanks werkt die nog steeds, ook nadat er behoorlijk wat schade is toegebracht. Ook lijkt de achterkant beter bestand te zijn tegen krassen dan de iPhone 7 Plus van Apple. Wanneer de videomaker dan eindelijk bij het buigen aankomt, dan valt op hoe goed de smartphone daar tegen bestand is. Het apparaat geeft amper mee. Ook druk uitoefenen op het scherm lijkt weinig effect te hebben. Echter, wanneer je de phone laat vallen, dan kan het einde oefening zijn.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.