Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel XL te zien op website Amerikaans telecombedrijf

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2016, 23:16 CategorieAndroid

De nog onaangekondigde Google Pixel-telefoons zijn allebei al te zien op de website van het Amerikaanse telecombedrijf Bell. Voor het eerst is daarmee nu ook een plaatje van de witte Pixel te zien.

Witte en zwarte Pixel

De kleinere Pixel is in wit te zien, de grotere Pixel XL in zwart. Beide telefoons zijn nogal basaal uitgevoerd en lijken als twee druppel water op elkaar. Wel is de XL is een stuk groter. Die valt in de phablet-categorie met een scherm van 5,5 inch. Bell prijst ze allebei aan voor zakelijke klanten.

Pixel Bell a

Dinsdag aankondiging

Hoe de telefoons er ‘live’  uitzien, weten we op dinsdag 4 oktober, als Google ze zal aankondigen. De Pixel en de Pixel XL moeten de opvolgers worden van de Nexus 5X van LG en de Google Nexus 6P van Huawei. De kleinste zou rond 649 dollar gaan kosten, de prijs van de Pixel XL is nog niet uitgelekt. De telefoons worden toegerust met Android 7.0 Nougat en zullen waarschijnlijk de standaard vormen voor het nieuwe virtual reality-platform Daydream, waar Google aan werkt.

Spatwaterdicht

Over de Pixel-telefoons is al een hoop informatie uitgelekt die hier valt terug te lezen. De nieuwe vlaggenschepen van Google zouden spatwaterdicht worden, wellicht een soort 3D Touch-functie krijgen (zonder een drukgevoelig scherm, dit is een software-functie) en de toestellen zouden over een gloednieuwe Snapdragon 821-processor beschikken, waarmee ze voldoen aan de belangrijkstee eis van Google Daydream: een bloedsnelle processor.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.