Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google zal de Nexus-apparaten voorlopig blijven ondersteunen

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2016, 9:29 CategorieAndroid

Google heeft in twee tweets laten weten dat de bestaande Nexus-modellen voorlopig nog mogen rekenen op de vertrouwde ondersteuning van het bedrijf. Maar waarschijnlijk houdt het verder toch echt op voor de Nexus-lijn.

Google vergeet Nexus voorlopig niet

Op dinsdagavond Nederlandse tijd heeft Google officieel de Google Pixel en Pixel XL onthuld. Hoewel de smartphones er veelbelovend uitzien, roepen ze wel de vraag op wat de zoekmachinegigant nu gaat doen met de Nexus-apparaten die nog in gebruik zijn. En wat houdt de toekomst in pacht? We weten inmiddels dat er nog steeds software-updates voor enkele modellen zullen worden uitgebracht. Het Nexus-team heeft nu in twee tweets van zich laten horen. Maar de toon doet toch echt denken aan een naderend einde…

Hoewel het geen bevestiging is van het einde van de Nexus-lijn, lijkt het er dus wel op. Dat betekent gelukkig niet dat de gigant de lijn compleet laat vallen (alhoewel je dat wel denkt doordat de toestellen uit de Google Store zijn gehaald). Het enige gerucht dat er nu nog is over een nieuwe Nexus, is dat van de Nexus 7 waar Huawei vermoedelijk aan zou werken. Waarschijnlijk krijgt die het nieuwe OS mee van het bedrijf.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.