Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Grote update voor Windows 10 zal in maart 2017 verschijnen’

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2016, 14:24 CategorieWindows

Microsoft heeft voor volgend jaar twee updates gepland staan voor Windows 10. De eerste van die twee update verschijnt mogelijk in maart. Dat blijkt uit verwijzingen die zijn gevonden in de nieuwste versie van het besturingssysteem voor pc’s en tablets.

Volgende grote versie van Windows 10 in maart – gerucht

Voor volgend jaar staan er twee updates gepland voor Windows 10. Dat heeft Microsoft eerder officieel naar buiten gebracht. Die eerste update zou nog wel eens in maart van volgend jaar kunnen verschijnen, blijkt uit verwijzingen die zijn gevonden in de nieuwste versie van het besturingssysteem voor pc’s en tablets. Binnen deze Windows-versie staan namelijk verwijzingen naar de maand maart en het jaar 2017. Helemaal vast staat het nog niet, maar het lijkt er dus op dat de eerste grote update in maart van 2017 zal verschijnen.

Daarnaast wordt de grote update Windows 10 Version 1703 genoemd. Eerder gebruikte de softwaregigant de codes 1607 en 1511 voor het aanduiden van grote updates. Die vier cijfers zouden dus kunnen duiden op een grotere release. De verwachting is dat Microsoft later deze maand laat weten wat we van Redstone 2 mogen verwachten, zoals de update wordt genoemd. Eind oktober vindt er namelijk een evenement plaats dat wordt georganiseerd door het bedrijf, waar mogelijk ook nieuwe hardware, zoals de Surface Pro 5, wordt aangekondigd.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.