Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor Media Pad 2 aangekondigd: een tablet met een 8″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2016, 10:49 CategorieAndroid

Honor heeft deze week de Honor Media Pad 2 aangekondigd. Dit is een tablet met een 8″-scherm en 3GB aan werkgeheugen. Of de tablet ook in Europa wordt uitgebracht, is vooralsnog niet bekend. Wel verschijnt het apparaat in elk geval in China.

Dit is de Honor Media Pad 2

Honor heeft officieel de Media Pad 2 onthuld. Dit is een tablet met een 8″-scherm en een schermresolutie van 1200 bij 1920 pixels. Onder de motorkap treffen we de Qualcomm Snapdragon 616 aan, in combinatie met 3GB aan werkgeheugen. Consumenten hebben straks de keuze uit 16GB of 32GB aan interne opslagruimte en kunnen die ruimte uitbreiden met een micro-sd-kaart. Verder is er aan de achterkant een camera van acht megapixel, terwijl we aan de voorkant een camera, voor de selfies, van twee megapixel aantreffen.

De Honor Media Pad 2 verschijnt in varianten met wifi of een mobiele internetverbinding. Je kunt ook bellen met de 8-inch tablet, mocht dat nodig zijn. Daarnaast is er een accu van 4800mAh aanwezig en kun je kiezen uit de kleuren wit of goud. Als besturingssysteem wordt Android 6.0.1 Marshmallow meegeleverd, voorzien van de EMUI 4.1-schil van Huawei. Het model met wifi en 16GB gaat 134 euro kosten. Het wifi-model met 32GB interne opslagruimte kost 175 euro. Het 4g-model met 32GB zal 202 euro kosten.

De prijzen zijn omgerekend van dollar naar euro. Helaas is op dit moment niet bekend of de tablet naar Nederland komt.

Wil je meer weten over dit toestel of andere toestellen die momenteel in Nederland te koop zijn? In onze tablet database kun je alle tablets, convertibles en smartphones direct vergelijken. Hier vind je onder meer alle specificaties, features en prijzen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.