Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP kondigt een nieuwe versie van de HP Spectre x360 aan

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2016, 10:35 CategorieWindows

HP heeft een nieuwe versie van de HP Spectre x360 aangekondigd. Dit nieuwe model heeft een prijs vanaf 1.199 euro meegekregen. De convertible is vanaf deze maand al verkrijgbaar in Nederland.

Dit is de nieuwe HP Spectre x360

HP heeft vandaag updates aangekondigd voor een aantal van zijn consumentenproducten. Eén van die producten is de HP Spectre x360. Dit model staat erom bekend dat je het scherm ook achter het toetsenbord kunt draaien, waardoor je in feite een tabletervaring overhoudt. Dit model heeft nu een slanke design gekregen, omdat de randen rondom het scherm stukken smaller zijn gemaakt. HP is erin geslaagd twee millimeter van het vorige design af te halen, waardoor de laptop dus aanzienlijk kleiner is geworden.

Daarnaast is de nieuwe HP Spectre x360 voorzien van vier speakers. De fabrikant geeft aan dat deze variant zo’n vijftien uur op een volle accu moet meegaan in de praktijk, uiteraard bij ‘normaal gebruik’. Het apparaat beschikt over een grotere accu en kent enkele verbeteringen op het gebied van energieverbruik, waardoor die verbetering van 25 procent te realiseren was. Binnen negentig minuten is die batterij ook voor negentig procent opgeladen. Consumenten kunnen straks kiezen uit verschillende configuraties.

Zo heb je de keuze tussen een zevende generatie Intel Core i5- of Core i7-processor, tot 16GB aan werkgeheugen en tot 1TB aan interne opslagruimte. De nieuwe Spectre x360 beschikt over twee usb-type-c-poorten met Thunderbolt 3-support en een usb-type-a 3.0-poort. De heldere display beschikt over een 13,3-inch (33.78 cm) diagonal FHD IPS panel.  De HP Spectre x360 is vanaf oktober beschikbaar vanaf 1.199 euro.

Een overzicht van alle specificaties, features en prijzen vind je op de productpagina van de HP Spectre x360.

  • Delen:
HP Spectre x360 (2016)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.