Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei brengt eerste teaser uit voor evenement op 3 november

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2016, 10:40 CategorieAndroid

Huawei heeft alvast een teaser uitgebracht voor het aanstaande evenement dat op 3 november zal plaatsvinden. Op die dag wordt naar alle waarschijnlijkheid de Mate 9 aangekondigd, als opvolger van de goed ontvangen Mate 8.

Check de teaser van Huawei

Het is inmiddels duidelijk dat de Chinese fabrikant Huawei op 3 november een evenement organiseert waar het bedrijf een nieuw product (of misschien wel enkele nieuwe producten) zal gaan aankondigen. Helaas weten we op moment van schrijven nog niet zeker welk product dat is, maar alles wijst erop dat we op die dag officieel gaan kennismaken met de Mate 9 van de producent. De Mate 9 wordt de opvolger van de goed ontvangen Mate 8, die vorig jaar uitkwam. De teaser kan dit idee echter nog niet bevestigen.

huawei-event-3-nov

De bovenstaande afbeelding geeft dus weinig prijs. Wel wordt de datum wederom bevestigd. Ook zien we hoe laat de presentatie begint (20:00 uur, maar dan in China). Over de Mate 9 is al een hoop gezegd. Zo verschijnen er waarschijnlijk meerdere versies van deze smartphone op de markt. Beide varianten zouden een 5,9″-scherm gaan krijgen en worden voorzien van de nieuwe Kirin 960-processor. Daarnaast zou er een Pro-model op de markt worden uitgebracht, die zal beschikken over een qhd-scherm, in plaats van een fhd-scherm.

  • Delen:
Huawei P9 Plus
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.