Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei MateBook verschijnt ook in twee grotere varianten’

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2016, 9:53 CategorieWindows

Naar verluidt verschijnt de Huawei MateBook volgend jaar ook in twee grotere varianten. Die verschijnt dan in het eerste kwartaal van 2017. De Chinese fabrikant heeft nog niet gereageerd op de geruchten en heeft verder geen aankondigingen gedaan.

Huawei MateBook in grotere versies – gerucht

De Aziatische website DigiTimes meldt dat de Huawei MateBook – een Windows 10-convertible die nog niet in Nederland verschenen is – in het eerste kwartaal van 2017 ook in twee grotere versies zal worden uitgebracht. Deze tablets krijgen dan schermen van 13,3- en 15,6-inch met zich mee. De versie die nu beschikbaar is in de Verenigde Staten heeft een 12″-scherm. Het toestel wordt verder geleverd met een afneembaar toetsenbord, zoals op de bovenstaande foto zichtbaar is. Ook is er een stylus beschikbaar voor het apparaat.

De Chinese fabrikant heeft nog niet gereageerd op de geruchten en heeft zelf nog geen aankondigen gedaan. Daarnaast is het nog maar de vraag of de convertible dan ook naar Nederland zou komen, aangezien het eerste model dus nog altijd niet in Nederland verkrijgbaar is, en wel in andere delen van de wereld. Het zou kunnen dat de nieuwe modellen van de Huawei MateBook alleen in China worden uitgebracht. Het wachten is nu op de reactie of de aankondiging van Huawei. Wanneer hier meer info over naar buiten komt, is niet bekendgemaakt.

Wil je meer weten over dit toestel of andere toestellen die momenteel in Nederland te koop zijn? In onze tablet database kun je alle tablets, convertibles en smartphones direct vergelijken. Hier vind je onder meer alle specificaties, features en prijzen.

  • Delen:
Huawei MateBook
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.