Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt instructievideo’s uit voor de Google Pixel XL

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2016, 10:37 CategorieAndroid

Google heeft twee instructievideo’s uitgebracht voor de Google Pixel XL, die je op weg moeten helpen met je nieuwe smartphone. Zo kun je een video bekijken waarin wordt laten zien hoe je overstapt van een iPhone, naar de nieuwe Pixel-modellen.

Check de instructievideo’s voor de Google Pixel XL

Google heeft vandaag twee video’s op zijn YouTube-kanaal gepubliceerd, waarin het bedrijf laat zien hoe je kunt beginnen met je nieuwe Google Pixel of Google Pixel XL. Zo is er een instructievideo geplaatst die moet helpen bij het overzetten van al je gegevens van een iPhone naar de Pixel en is er een video die nog eens de features van de smartphone met je doorneemt. Hoewel het proces van het overzetten van de data al erg simpel is, kan het geen kwaad om alsnog te kijken om te weten waar je aan begint en hoe alles werkt.

Niet iedereen is zo bedreven als het gaat om technologie, dus is het goed dat Google met dit soort video’s op de proppen komt. Zo geeft de eerste video nog de boodschap mee dat je iMessage en FaceTime moet uitzetten voordat je aan het proces begint. De tweede video laat nog eens zien waar alle knoppen zitten op de Google Pixel XL. Ook legt de video uit waar de knoppen voor zijn en krijg je nog eens te zien hoe het notificatiepaneel precies werkt. Laat je niet afleiden door de langzame animaties, want in het echt gaat alles veel soepeler.

Wil je meer weten over dit toestel of andere toestellen die momenteel in Nederland te koop zijn? In onze tablet database kun je alle tablets en smartphones direct vergelijken. Hier vind je onder meer alle specificaties, features en prijzen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.