Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 10.1 kan problemen oplossen met de bluetooth-verbinding

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2016, 9:58 CategorieiPhone

De verwachting is dat Apple voor het grootste gedeelte de problemen met de bluetooth-verbinding heeft opgelost binnen iOS 10.1. Momenteel is de iPhone 7 Plus niet in staat om met elk apparaat dat over bluetooth beschikt verbinding te maken, zoals bijvoorbeeld smartwatches.

iOS 10.1 kan problemen met bluetooth oplossen

De iPhone 7 Plus heeft momenteel problemen met het koppelen van apparaten via de bluetooth-verbinding, zoals bijvoorbeeld smartwatches. Mogelijk heeft dat te maken met de manier waarop Apple omgaat met bluetooth 4.2, aldus een anonieme bron. Naast smartwatches, kunnen soms ook andere accessoires of zelfs auto’s met CarPlay aangeven dat de verbinding niet goed tot stand is gebracht. Apple zou al een groot deel van die problemen hebben geprobeerd op te lossen met de release van iOS 10.0.2.

Maar nog steeds hebben enkele apparaten moeite met het koppelen, zoals een Pebble 2, Moto 360 en Huawei Watch. De bèta van iOS 10.1 lijkt echter de problemen te hebben opgelost, omdat in elk geval de bovengenoemde producten wederom gekoppeld kunnen worden met de iPhone 7 Plus. Wanneer deze versie van het besturingssysteem precies gelanceerd wordt, is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend of alle apparaten die voorheen problemen hadden met de iPhone 7 (Plus), nu gewoon zullen werken zoals je dat mag verwachten.

 • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Reacties

 1. richard
  21 maart, 2017 om 22:40

  Geachte dame / heer, wij hebben geprobeerd een iPhone 7Plus via Bluetooth te koppelen aan Bose Soundlink System.
  Echter via Instellingen – Bluetooth op de iPhone 7 Plus komt Bose niet naar voren. Is dat mogelijk? Zo ja, hoe kunnen wij de koppeling maken?

  Met vriendelijke groet,

  Richard Verhoef

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.