Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is de nieuwe Android-applicatie van Weeronline

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2016, 17:22 CategorieAndroid

Het team achter Weeronline heeft vandaag een nieuwe versie van zijn Android-applicatie gelanceerd. De app is volledig opnieuw ontworpen. Het idee achter deze applicatie is dat je snel en duidelijk een overzicht van de belangrijkste weerinformatie hebt.

Download Weeronline voor Android

Vandaag heeft het team achter Weeronline een compleet vernieuwde Android-applicatie gelanceerd. Deze app is van de grond af aan opgebouwd voor het mobiele besturingssysteem van Google en moet de gebruiker snel en duidelijk een overzicht van de belangrijke ontwikkelingen op het gebied van weer gaan aanbieden. In de ontwikkelingsfase van de app is onderzocht waar de behoeftes liggen. De meeste mensen gebruiken een weer-app meerdere keren per dag en maken op basis hiervan bepaalde keuzes.

Keuzes zoals het wel of niet meenemen van een jas, bijvoorbeeld. Of dat je wel of niet buiten kunt sporten Er is gekozen voor een eenvoudig design; dit moet de gebruiksvriendelijkheid vergroten en complexe weerdata begrijpelijk maken voor iedereen. De afgelopen maanden hebben honderden consumenten de app uitvoerig getest en op basis van die uitkomsten zijn nog enkele laatste aanpassingen gedaan. Binnenkort kun je de advertenties ook nog weg kopen en komen er nieuwe widgets aan. De app is nu gratis te downloaden.

  • Weeronline
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.