Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Laptopdock HP Elite X3 vanaf medio november verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2016, 17:27 CategorieAccessoires

HP heeft laten weten dat de laptopdock, een accessoire voor de HP Elite X3, vanaf medio november verkrijgbaar is in Nederland. Door de laptopdock in combinatie met de phablet te gebruiken, creëer je als het ware een lichte, snelle en functionele laptop voor onderweg.

Laptop HP Elite X3 in november verkrijgbaar

Vanaf medio november is de laptopdock voor de HP Elite X3 verkrijgbaar in Nederland. Je ziet de dock op de bovenstaande foto. Het is een licht apparaat dat je aan de smartphone kunt koppelen. Wanneer je dat doet, dan kun je werken op de laptop, terwijl de phablet hem aanstuurt. Maar met het dock heb je toegang tot een groter scherm, een grotere accu en een volledig toetsenbord. De laptopdock in combinatie met de smartphone kost 1450 euro. Een losse versie gaat voor 725 euro over de toonbank, inclusief btw.

Het scherm op de Lap Dock, zoals de accessoire heet, is 12,5-inch groot. De resolutie van het scherm is 1920 bij 1080 pixels. Er zijn speakers en microfoons aanwezig, evenals een 3,5mm-audiojack, drie usb type-c-aansluitingen en een micro-hdmi-aansluiting. Koppelen kan via Miracast, maar ook via de usb-type-c-kabel. Dan wordt de HP Elite X3 ook direct opgeladen. Is de verbinding draadloos tot stand gebracht, dan natuurlijk niet. Verder beschikt het toetsenbord over achtergrondverlichting is en het vochtbestendig.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.