Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marshmallow-update beschikbaar voor de Samsung Galaxy Tab S 8.4

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2016, 8:56 CategorieAndroid

Samsung heeft officieel de Marshmallow-update vrijgegeven voor de Samsung Galaxy Tab S 8.4 in Nederland. Je kunt de upgrade nu binnenhalen. Het kan zijn dat je nog een paar dagen moet wachten. Maar dat die update aanstaande is, is inmiddels zeker.

Download Marshmallow voor de Galaxy Tab S 8.4

Samsung Nederland heeft officieel Android 6.0 Marshmallow vrijgegeven voor de Samsung Galaxy Tab S 8.4. De update heeft een formaat van ongeveer 800MB en heeft firmwareversie XXU1CPI1. De update neemt niet alleen Android 6.0.1 met zich mee, maar zorgt er tevens voor dat het apparaat ook is voorzien van de een-na-laatste beveiligingsupdate. Het gaat hier om de update van september, nog niet van oktober. Die moet voor het gros van de Nexus-apparaten nog aankomen, dus dat is dan ook niet heel vreemd.

Mocht je nog steeds trouw gebruikmaken van de Samsung Galaxy Tab S 8.4, dan heb je een verwarrende periode achter de rug. Verschillende Samsung-vertegenwoordigers hebben elkaar in de afgelopen maanden namelijk tegengesproken over de release van Marshmallow voor het apparaat. Her en der werd de software al vrijgegeven, maar een Europese release zou er niet inzitten. Dat is nu dus wel het geval en gelukkig is die update ook in het Nederlands beschikbaar. Ga naar Instellingen > Over de tablet > Update voor de upgrade.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.