Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft kondigt mogelijk Surface Pro 5 aan op 26 oktober

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2016, 20:58 CategorieMicrosoft

De Surface Pro 5 wordt mogelijk door Microsoft aangekondigd op 26 oktober. Die datum heeft het bedrijf namelijk vastgelegd voor de presentatie van een aantal zaken op soft- en hardwaregebied.

Surface Pro 5

Direct na de aankondiging is de geruchtenmachine als een dolle gaan draaien. Verwacht wordt dat de opvolger van de Surface Pro 4 (afbeelding hierboven) wordt aangekondigd. De Surface Pro 5-tablet heeft naar verluidt de laatste en snelste hardware aan boord en een enorm ram-geheugen om de zaak vooruit te helpen.

Surface-pc

Ook andere zaken worden verwacht, zoals de eerste Surface all-in-one pc en een nieuwe versie van Windows 10, genaamd Redstone 2. De Surface Book 2 zou wel eens het licht kunnen zien. Wat niet wordt verwacht, is een nieuwe Microsoft Band of de veelbesproken, maar nog nooit aangekondigde Surface Phone. Dat zou een phablet moeten worden met Windows 10 voor telefoons erop.

Tegenstrijdige geruchten

De geruchten spreken elkaar echter tegen, en sommigen vermelden dat het evenement van Microsoft louter gaat over de Surface-pc en niet over tablets of andere hardware. De tablet zou ook pas volgend jaar kunnen worden aangekondigd.

Xbox

De Surface-pc zou modulair worden opgezet, met een keur aan toetsenborden en Surface-muizen. Plus natuurlijk waar het eigenlijk voor Microsoft om draait: de Redstone 2-release van Windows 10. Ook wordt bericht dat de Xbox wat updates krijgt en dat was het dan, voor wat de belangrijkste geruchten betreft. Op 26 oktober weten we meer.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.