Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft kondigt Paint 3D aan, de nieuwe versie van het programma

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2016, 17:01 CategorieApplicaties

Microsoft heeft tijdens het Windows 10-evenement in New York de nieuwste versie van het programma Paint aangekondigd, genaamd Paint 3D. Met dit programma kun je 3D-objecten maken en daarna uitprinten met een 3D-printer.

Dit is Paint 3D van Microsoft

Microsoft heeft officieel bekendgemaakt dat Paint 3D bestaat, de nieuwste versie van het programma (dat eerder al gelekt was). Het moet voor gebruikers een gemakkelijke manier zijn om objecten in 3D te maken. Creatievelingen kunnen zowel aan de slag met gemaakte foto’s als met zelfgemaakte krabbels en allebei de afbeeldingen in 3D afbeelden. Alle hulpmiddelen binnen het programma kunnen zowel in 2D als 3D gebruikt worden. Het vernieuwde programma beschikt zelfs over enkele stickers die je kunt gebruiken.

Microsoft verwacht dat mensen hun creaties onder andere met de Microsoft HoloLens op willen en gaan bekijken. Samen met de nieuwe app, wil het bedrijf ook een nieuwe online gemeenschap lanceren, waar gebruikers samen kunnen komen en hun creaties kunnen delen met anderen. Deze gemeenschap zal de nadruk gaan leggen op Minecraft. Je kunt namelijk je kunstwerken uit Minecraft exporteren naar Paint 3D en vervolgens die werken in 3D uitprinten. Verder kun je het programma ook blijven gebruiken zoals je dat gewend bent.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.