Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft presenteert de Surface Book met i7-processor

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2016, 17:41 CategorieWindows

Microsoft heeft tijdens het Windows 10-evenement in New York een nieuwe versie van de Surface Book aangekondigd, met een i7-processor. Ook moet de accu van het 2-in-1-apparaat veel langer meegaan: zo’n dertig procent zelfs.

Dit is de Surface Book met langere accuduur

Microsoft heeft een nieuwe versie van de Surface Book onthuld. De 2-in-1-laptop gaat door het leven als Surface Book i7 en biedt, volgens het bedrijf, een verdubbeling van de grafische krachten in vergelijking met het vorige model. Qua accuduur mogen we ook een grote vooruitgang verwachten. Een volle accu moet namelijk dertig procent langer meegaan en doet er ongeveer zestien uur over voordat die helemaal leeg is. Microsoft heeft dit kunnen behalen door de binnenkant opnieuw in te delen en een tweede ventilator te plaatsen.

Verder betreft het hier nog steeds de Surface Book zoals we hem kennen. Helaas is dat apparaat nog steeds niet in Nederland verkrijgbaar. Het is nog steeds een 2-in-1-laptop en dat betekent dat je hem ook als een tablet kunt gebruiken, door het scherm los te koppelen van het toetsenbord. Deze Surface Book is nu te bestellen in de Verenigde Staten, voor een prijs van 2.399 dollar. De eerste modellen worden in november verscheept. Het ‘entry-level’-model, van 1.499 dollar, zal niet uit de verkoop gaan en verkrijgbaar blijven.

Wil je meer weten over dit toestel of andere toestellen die momenteel in Nederland te koop zijn? In onze tablet database kun je alle tablets, convertibles en smartphones direct vergelijken. Hier vind je onder meer alle specificaties, features en prijzen.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.