Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft voorziet applicatie Paint van een nieuwe lik verf

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2016, 10:30 CategorieApplicaties

Microsoft heeft de app Paint al jaren geen nieuwe lik verf gegeven. Maar achter de schermen wordt er nu hard gewerkt aan een nieuwe versie. En die nieuwe versie is helemaal bedoeld voor Windows 10, vanwege een aantal toffe, nieuwe features.

Nieuw design en meer functies voor Paint

Microsoft werkt momenteel achter de schermen aan een nieuwe versie van Paint. Dit programma heeft al jaren geen grote update meer gehad. Maar nu lijkt het erop dat de softwaregigant heel wat in petto heeft: de applicatie wordt namelijk helemaal opnieuw opgebouwd voor Windows 10. Er zijn namelijk video’s opgedoken waarin de nieuwe features van de tekenapplicatie worden behandeld. Zo kunnen tekenen worden omgezet naar een 3D-object en dat is voornamelijk handig voor bijvoorbeeld de Microsoft HoloLens-bril.

Alle tools zijn ook te gebruiken in combinatie met een stylus. Dus tableteigenaars met Windows 10 kunnen hier ook meteen mee aan de slag. Officieel heeft Microsoft de veranderingen voor Paint nog niet aangekondigd, maar daar kan binnenkort verandering in komen. Later deze maand organiseert het bedrijf namelijk een evenement waar het enkele aankondigen zal gaan doen, zoals mogelijk de Surface Pro 5. Hieronder kun je de video’s bekijken waarin de nieuwe functies worden behandeld. Het betreft hier gelekte video’s van Microsoft.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.