Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft werkt ook aan Groove Music Maker

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2016, 10:17 CategorieApplicaties

Microsoft heeft gisteren een hoop nieuwe dingen aangekondigd, maar de Groove Music Maker heeft helaas geen aandacht gekregen. Dit is een applicatie voor Windows 10 waar gebruikers zelf muziek mee kunnen maken, die ook met de Creators Update wordt geleverd.

Dit is de Groove Music Maker

In een video die gisteren door Microsoft werd laten zien (tijdens de presentatie waar onder meer de Creators Update werd aangekondigd), is ook een stukje te zien van de Groove Music Maker. Dit wordt naar alle waarschijnlijk een app waarmee je zelf muziek kunt maken. Je kunt verschillende lagen toevoegen, audio sampelen, het aantal beats per minuut beheren en zelfs dingen met de microfoon opnemen. Omdat de app zo kort in beeld is gekomen, leeft de gedachte nu dat die applicatie nog niet klaar is voor een presentatie.

Zoals Paint 3D dat wel is, bijvoorbeeld. Microsoft heeft verder ook niets gemeld over Groove Music Maker, maar in de bovenstaande video kun je dus alvast een glimp opvangen. Wanneer we de applicatie kunnen gebruiken, is momenteel niet bekendgemaakt. Omdat je met de app muziek kunt maken, lijkt het waarschijnlijk dat de software wordt geleverd met de Creators Update, die in het teken van zelf dingen ontwerpen staat. Laten we nu hopen dat Microsoft ook weer een gemakkelijk te gebruiken video-editor zal uitbrengen voor Windows.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.