Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mobiele game The Walking Dead haakt in op het zevende seizoen

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2016, 9:37 CategorieAndroid

De officiële game voor mobiele apparaten van de serie The Walking Dead, heeft deze week een belangrijke update ontvangen. Het spel haakt namelijk in op het zevende seizoen, dat afgelopen zondag van start gegaan is.

Download de update voor The Walking Dead: No Man’s Land

Afgelopen zondag is het zevende seizoen van de hitserie The Walking Dead van start gegaan. Liefhebbers van de show krijgen dan eindelijk te zien (spoilers als je het zesde seizoen nog niet gezien hebt:) wie de rake klappen heeft ontvangen van de nieuwe slechterik Negan en natuurlijk nog veel meer. Er is echter ook een officiële mobiele game die is gebaseerd op deze televisieserie, genaamd No Man’s Land. En deze game zal in de komende weken updates gaan ontvangen, die allemaal zullen inhaken op het zevende seizoen van de show.

Deze game is al verkrijgbaar sinds september 2015 en zal met deze updates niet alleen nieuwe, maar ook oude spelers aan zich weten te verbinden. Momenteel spelen zo’n vijftien miljoen mensen de game No Man’s Land en daardoor staat die in de top honderd van de meest populaire games op iOS (plek 63). Het spel is ook op Android beschikbaar. De nieuwe content zal de komende weken op de maandag beschikbaar zijn, nadat de aflevering in Amerika is uitgezonden. Check ook de trailer die de ontwikkelaar heeft uitgebracht.

  • The Walking Dead: No Man's Land
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.