Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke specs gelekt van de premium versie van Huawei Mate 9

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2016, 11:15 CategorieAndroid

Er zijn specificaties gelekt die mogelijk gekoppeld kunnen worden aan de onaangekondigde Huawei Mate 9, die deze week wordt aangekondigd. Zoals het er nu naar uitziet worden er op 3 november drie varianten van deze smartphone aangekondigd.

‘Dit zijn de specs van de premium Huawei Mate 9

Op 3 november zal Huawei officieel de Huawei Mate 9 gaan onthullen. Naar verluidt kunnen we rekenen op drie verschillende versies. Er komt een model van 4GB ram/64GB rom, 4GB ram/128GB rom en een premium model met 6GB ram/256GB rom. Vandaag komt echter in het nieuws dat dat premium model wordt voorzien van een scherm van 5,9-inch en een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zit waarschijnlijk de onlangs aangekondigde Kirin 960-chips, die beschikt over acht kernen.

Op de achterkant van deze phablet, zou een dubbele camera moeten zitten. Eén van die twee camera’s zal beschikken over twintig megapixel, de tweede over twaalf megapixel. Onder die camera’s zouden we een vingerafdruklezer aantreffen. Als software zou direct Android 7.0 Nougat worden meegeleverd. Ook is er al wat over de prijs van de smartphone bekendgemaakt: die zou namelijk liggen op 705 dollar. Over een paar dagen presenteert de fabrikant de Huawei Mate 9 en dan weten we alles zeker omtrent het apparaat.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.