Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versie OnePlus 3 zal mogelijk 80 dollar duurder worden

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2016, 9:41 CategorieAndroid

Het nieuwe model van de OnePlus 3 zal mogelijk tachtig dollar duurder gaan worden, als we Evan Blass mogen geloven. De bekende internetlekker heeft het in het verleden wel vaker bij het juiste eind gehad.

Nieuwe OnePlus 3 stuk duurder

Hoewel de OnePlus 3 al als flagship killer in de markt werd gezet en een behoorlijke verbetering is ten opzichte van de OnePlus 2, is er natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Achter de schermen zou daarom hard worden gewerkt aan een upgrade van de phablet, die de T achter zijn naam moet gaan dragen. En volgens de bekende techjournalist en internetlekker Evan Blass zou het toestel zo’n tachtig dollar (73 euro) duurder moeten zijn dan het huidige toestel. De fabrikant heeft uiteraard nog niet gereageerd op de geruchten.

De OnePlus 3T zou heel erg moeten gaan lijken op de huidge OnePlus 3, maar worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 821 (in plaats van de Snapdragon 820). Die chip vinden we onder andere terug in de Google Pixel XL. Helaas is verder niet bekend welke veranderingen OnePlus wil doorvoeren aan dit nieuwe model. Eerder werd er gesproken over een lcd-scherm, in plaats van het amoled-scherm dat nu wordt gebruikt. Maar dat gerucht werd al snel ontkracht door de bestuursvoorzitter van het Chinese bedrijf.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.