Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwste versie van Telefoon-app van Android al gelekt

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2016, 10:00 CategorieAndroid

De nieuwste versie van de Telefoon-app van Android is al gelekt. Deze versie zien we straks terug binnen Android 7.1 en op de Pixel XL. De app heeft een andere interface gekregen. Ook is er ondersteuning voor de snelkoppelingen aanwezig.

Download de Telefoon-app voor Android

Wanneer de Pixel XL beschikbaar is met Android 7.1, dan zul je merken dat Google een groot aantal designelementen heeft veranderd. Vandaag kun je daar alvast een voorproefje van krijgen, door de Telefoon-app te downloaden voor je apparaat. Je kunt deze app downloaden voor de Nexus die tenminste draait op 6.0 Marshmallow, maar krijgt daarmee op dit moment nog niet toegang tot alle features. Daarvoor dien je toch echt de meest recente versie van het besturingssysteem te hebben. Of je downloadt daarvoor Action Launcher 3.

Voortaan neem je een telefoontje aan door met je duim van beneden naar boven te vegen. Een telefoontje afslaan doe je door van boven naar beneden te vegen. Verder heeft de interface en de indeling veel weg van Google Duo, de nieuwe videobelapplicatie van de zoekmachinegigant. Zo zie je een grote foto van iemand in beeld staan wanneer je wordt gebeld. De optie die je nog niet kunt gebruiken, is de ondersteuning voor snelkoppelingen. Die ondersteuning wordt pas officieel toegevoegd wanneer Android 7.1 in december wordt uitgebracht.

Je kunt het apk-bestand hier alvast downloaden.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.