Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo zal één game minder uitbrengen voor maart 2017

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2016, 9:18 CategorieGaming

Nintendo zal niet vijf, maar vier games gaan uitbrengen voor maart 2017. En dat terwijl de spellenboer eerder dus vijf games aankondigde. Het is tot op heden ook nog niet bekend wat die vijfde titel precies voor spel is of welke franchise gebruikt zal worden.

Vier games van Nintendo, in plaats van vijf

Nintendo heeft dit jaar aangekondigd dat het bedrijf vijf games wil uitbrengen voor maart 2017. Maar nu blijkt dat dat vijfde spel die deadline niet zal halen. Het is tot op heden ook nog niet bekend welke franchise de spellenboer voor dat spel wil gaan gebruiken en ook is nog niet bekend wat voor type spel het zal worden. We hebben alleen nog maar Miitomo gehad (een communicatieapplicatie), terwijl de release van Super Mario Run nu niet lang meer op zich laat wachten (voor de iOS-bezitters onder ons dan).

Daarnaast kunnen we tussen nu en maart 2017 nog gaan rekenen op games van Fire Emblem en Animal Crossing. Beide spellen hebben we ook opgenomen in onze lijst van franchises van Nintendo die het beste op een mobiel apparaat zouden passen, dus voor ons was het geen verrassing dat deze titels een mobiele iteratie gaan krijgen. De info dat de vijfde Nintendo-titel nu later wordt uitgebracht, is afkomstig van het bedrijf zelf, blijkt uit een verslag voor investeerders. De nieuwe datum staat op ‘einde fiscale jaar 2016’.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.