Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Notities pinnen binnen Google Keep is nu mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2016, 10:22 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor Google Keep, die gebruikers in staat stelt notities bovenaan de pagina vast te zetten. Ook beschikt de nieuwste versie van de populaire applicatie over de mogelijkheid van snelkoppelingen, waardoor je snel toegang krijgt tot de meest gebruikte opties.

Download de update voor Google Keep

Google heeft deze week een update uitgebracht voor Google Keep. Keep is een handige notitie-app, waar je ook lijstjes en meer in kunt opslaan. Je kunt de applicatie downloaden op Android en iOS en ook bezoeken op het web, via keep.google.com. Zo heb je altijd toegang tot de lijstjes en notities die je hebt gemaakt, ongeacht het apparaat waar je op werkt. Deze week is de populaire applicatie voorzien van een update, die gebruikers in staat stelt notities vast te maken aan de bovenkant van de app. Zo heb je altijd dat boodschappenlijstje bij de hand.

Maar dat is niet alles. Want deze update brengt ook de snelkoppelingen met zich mee. Wanneer je het icoontje van de app even ingedrukt houdt, dan verschijnen er ineens enkele opties in beeld. Dit zijn de meest gebruikte opties binnen Google Keep, waardoor je snel kunt doen wat je van plan was om te doen. Deze functie is echter nog niet voor iedereen beschikbaar, aangezien je daar bijvoorbeeld een Pixel of Pixel XL voor nodig hebt. De update wordt nu langzaamaan uitgerold, maar is al te downloaden als een apk-bestand via de site APK Mirror.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.