Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nu beschikbaar in Nederland: Lenovo Yoga Book (Android en Windows)

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2016, 14:51 CategorieAndroid

De Lenovo Yoga Book is vanaf nu beschikbaar in Nederland, in beide versies. Je kunt er versie kopen met Android 6.0 of Windows 10 als OS. De bijzondere tablet beschikt over 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagcapaciteit. Onder de motorkap zit een Intel Atom x5-Z8550, met een kloksnelheid tot 2,4GHz.

Lenovo Yoga Book nu te koop in Nederland

De Lenovo Yoga Book is nu verkrijgbaar in Nederland. Dit is een bijzondere tablet, die beschikt over aanraakoppervlak. Je kunt het apparaat zo instellen dat je op dat oppervlak ‘holografische’ toetsen ziet, waardoor je de tablet als laptop kunt gebruiken. Maar je kunt er ook voor kiezen een kladblok op te leggen, waarna je met de speciale pen aantekeningen kunt maken. De aantekeningen die je maakt op papier, verschijnen ook meteen digitaal in beeld, waardoor je in feite meteen een back-up van je (handgeschreven) werk maakt.

Meer over de mogelijkheden van de Lenovo Yoga Book, lees je in onze hands-on met het apparaat. We hebben de Yoga Book goed kunnen uitproberen tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Onder de motorkap zit een Intel Atom x5-processor, 4GB aan werkgeheugen en tenminste 32GB aan opslagruimte. Ook komt de Yoga Book met een 8 megapixel en een 2 megapixel camera, een usb-poort en een hdmi-poort. En je hebt de keuze uit Windows 10 of Android 6.0.1 Marshmallow als besturingssysteem. Check hieronder de prijzen.

  • Delen:
Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book
Android Marshmallow (6.0) - Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.