Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De officiële Windows 10-applicatie van Instagram is nu verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2016, 10:49 CategorieApplicaties

Instagram heeft vandaag officieel de Windows 10-applicatie, geschikt voor pc’s en tablets, gelanceerd. De app is nu gratis te downloaden. De release heeft maanden op zich laten wachten, aangezien de UWP-versie van de applicatie al in april van dit jaar gelanceerd werd.

Instagram beschikbaar voor tablets met Windows 10

Facebook heeft vandaag de Instagram-applicatie voor Windows van een update voorzien. De app werkt nu ook op Windows 10-pc’s en tablets, wat voorheen nog niet het geval was. Wel is er sinds april al een UWP-versie van het sociale netwerk beschikbaar. UWP staat voor Universal Windows Platform en dat platform kan ervoor zorgen dat één app op alle platformen met Windows 10 werkt. Of dat nu een smartphone, Xbox of pc is, dat hoeft voor de gebruiker niet uit te maken. De applicatie is nu gratis binnen te halen voor pc en tablet.

Instagram voor Windows 10 op pc’s en tablets beschikt over een aantal features. Zo kun je instellen dat de Live Tile op je thuisscherm foto’s en notificaties laat zien. Je kunt zelf foto’s bewerken en plaatsen, notificaties ontvangen, chatten via Direct uiteraard features als Stories, Search, Explore, Profile en Feed verwachten. Om foto’s met deze app op je tablet te kunnen maken, dien je een camera op de achterkant te hebben zitten. Maar je kunt de applicatie natuurlijk ook alleen gebruiken voor het bekijken van de vele foto’s.

  • Instagram
  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.