Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus houdt het voorlopig op amoled-displays voor de OnePlus 3

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2016, 16:57 CategorieAndroid

De ceo van OnePlus heeft gereageerd op het gerucht over de OnePlus 3. Een nieuwe versie van dat toestel zou namelijk een lcd-scherm krijgen. Of er daadwerkelijk een nieuwe versie komt, weten we niet. Maar voorlopig houdt OnePlus het in elk geval op amoled-schermen.

Geen lcd-scherm voor OnePlus 3

Gisteren verscheen er een gerucht over de OnePlus 3. Of beter gezegd, een nieuwe versie van de phablet. Deze versie zou OnePlus 3S worden genoemd en enkele verschillen kennen met de eerste variant. Zo zou er een lcd-scherm aanwezig zijn, in plaats van een super amoled-display. De reden hierachter zou luiden als volgt: het tekort aan amoled-schermen zou de fabrikant hebben gedwongen op lcd over te stappen. Ook zou de Qualcomm Snapdragon 820 worden omgewisseld voor de Snapdragon 821-processor.

De reden achter het omwisselen van het scherm, zou liggen bij het feit dat de OnePlus 3 nog altijd slecht verkrijgbaar is. Super amoled-displays liggen niet voor het oprapen, terwijl er wel heel gemakkelijk aan een lcd-scherm gekomen kan worden. Nu heeft de bestuursvoorzitter van OnePlus gereageerd op het gerucht. Carl Pei, zoals de ceo heet, geeft aan dat het bedrijf voorlopig blijft bij het super amoled-scherm en dat er voor nu dus niets veranderd. Echter, Pei reageerde niet op het bestaan van een mogelijke OnePlus 3S-phablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.