Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus stopt met de productie van de huidige OnePlus 3’

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2016, 17:19 CategorieAndroid

De OnePlus 3 is nog steeds niet breed verkrijgbaar. Wat heeft dat te betekenen? Het kan zijn dat er een nieuw model aanstaande is. Dit nieuwe model zou een ander display en een betere processor moeten gaan krijgen.

Komt er een nieuwe OnePlus 3 aan?

Ondanks het feit dat OnePlus het systeem met uitnodigingen achter zich gelaten heeft, is de nieuwe OnePlus-phablet nog steeds niet breed verkrijgbaar. Hoe kan dat? Het heeft mogelijk te maken met het gerucht dat de fabrikant een nieuwe versie van de OnePlus 3 de wereld in wil helpen. Maar eerst moet de oude voorraad op en worden er op dit moment geen nieuwe phablets meer gemaakt. In elk geval niet zoals we hem tot dusver kenden. Er komt mogelijk een andere versie aan met ietwat betere specificaties.

Dit nieuwe model zou de OnePlus 3S genoemd worden (of zelfs OnePlus 3 Plus, maar dat hopen we niet). De 3S zou een lcd-scherm gaan krijgen. Dat lijkt aanvankelijk op een downgrade en technisch gezien is dat ook zo (het model van nu heeft een super amoled-scherm). Maar dit zorgt er wel voor dat de prijs van het toestel omlaag kan en dat de phablet beter verkrijgbaar is, aangezien de super amoled-scherm nu ook schaars zijn. Daarnaast zou de Snapdragon 820 worden omgewisseld voor de Qualcomm Snapdragon 821-chipset.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.