Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkelaar Google Allo hint (wederom) naar sms-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2016, 8:44 CategorieAndroid

Een ontwikkelaar van de app Google Allo heeft mogelijk gehint naar een toekomstige functie voor berichtendienst van de zoekmachinegigant. Waarschijnlijk kunnen we in de toekomst toch gaan rekenen op ondersteuning voor het versturen en ontvangen van sms-berichten.

Google Allo en sms’jes

Sinds eind vorige maand is het mogelijk Google Allo te downloaden voor Android en iOS. De app werd ontvangen met gemengde reacties. Hoewel de berichtendienst er wel prima uitziet en een toffe feature in de vorm van Google Assistant heeft, mist het ook een aantal functies waar gebruikers wel op hadden gehoopt. Daar heeft een ontwikkelaar van Allo, Justin Uberti, al eerder op gereageerd, door te zeggen dat de meeste apps niet meteen perfect zijn bij versie één. Maar wat heeft de toekomst precies in het verschiet liggen?

Dat is nog onduidelijk, maar we krijgen er al wel vast een glimp van. Uberti heeft namelijk op Twitter een lijst met veelgevraagde features geplaatst, waaronder een desktop-applicatie, integratie met Google Duo en dus die sms-ondersteuning. Dat schijnt één van de features te zijn waar echt het vaakst naar gevraagd wordt. Gebruikers van Google Allo hadden namelijk gehoopt dat ze eindelijk Hangouts (of Messenger, ook van Google) konden vervangen met een veel modernere app, die ook nog eens een digitale assistent met zich meeneemt.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.