Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook iOS-bezitters kunnen nu op foto’s tekenen binnen WhatsApp

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2016, 10:00 CategorieApplicaties

WhatsApp heeft een update uitgebracht voor de iOS-versie van de populaire berichtendienst, die een aantal features met zich meeneemt. Zo kunnen ook de gebruikers van het iOS-besturingssysteem tekenen en schrijven op de foto’s die ze hebben gemaakt.

Download de update voor WhatsApp

WhatsApp heeft laten weten dat er nu een update beschikbaar is voor de iOS-versie van de app. Deze versie brengt dezelfde functionaliteiten mee die onlangs zijn geïntroduceerd voor Android en stelt gebruikers in staat foto’s op meer manieren te bewerken. Zo kun je nu een foto maken binnen de applicatie en daar vervolgens op tekenen en schrijven of verschillende emoji op plakken. Ook kun je dit doen op de video’s. De opties zijn vergelijkbaar met de bewerkingsopties die je ook aantreft binnen sociale applicaties zoals Snapchat en Instagram.

Gelukkig kun je zowel oude als nieuwe foto’s bewerken. Je kunt dus ook een foto gebruiken die je al gemaakt hebt — je hoeft dus niet speciaal een nieuwe foto te maken voordat je hem kunt bewerken. Tijdens dat bewerken ben je ook in staat de kleur, de positie en de grootte van de tekst aan te passen. Daarnaast kun WhatsApp nu ook gebruikmaken van de flitser aan de voorkant, voor betere selfies, en kunnen gebruikers gemakkelijk inzoomen door met de duim op en neer te vegen. De update kan elk moment aankomen op je apparaat.

  • WhatsAPp Messenger
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.