Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Op 25 oktober verschijnt iOS 10.1 voor iPhone en iPad’

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2016, 9:13 CategorieiPad

Naar verluidt zal de eerste grote update voor iOS 10 gaan verschijnen op 25 oktober. Apple heeft niet gereageerd op deze releasedatum. Eigenaars van een iPhone 7 Plus mogen in elk geval een nieuwe modus voor fotografie verwachten.

iOS 10.1 verschijnt op 25 oktober – gerucht

Mocht je een iPhone 7 Plus hebben, dan kijk je wellicht uit naar de release van iOS 10.1. Die update brengt namelijk een nieuwe modus voor de fotocamera op het apparaat met zich mee: de portretmodus. Met die modus kun je een foto van iemand of een object maken en de achtergrond wazig maken, zodat hetgeen op de voorgrond er echt uit zal springen. Naar verluidt zal Apple de update op 25 oktober gaan uitbrengen, maar een bevestiging van dit nieuws is er helaas niet. We zullen het dus nog even moeten afwachten.

Ondertussen heeft Apple wel de vijfde bèta vrijgegeven van iOS 10.1. Deze bèta lijkt alleen beschikbaar te zijn voor iPhone 7 en iPhone 7 Plus en brengt mogelijk dezelfde veranderingen met zich mee als de release van de 10.0.3-versie van deze week. Die update zorgt ervoor dat de problemen met de mobiele verbinding wordt opgelost, mocht je daar iets van gemerkt hebben. Daarnaast is de verwachting dat de grote update ook de problemen zal oplossen met het koppelen van bluetooth-apparaten, zoals bijvoorbeeld smartwatches en fitnesstrackers.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.