Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Paint 3D van Microsoft komt ook naar Windows 10 Mobile

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2016, 9:37 CategorieApplicaties

Microsoft heeft in een reactie op Twitter laten weten dat de nieuwe app Paint 3D uiteindelijk ook naar Windows 10 Mobile zal komen. Met de vernieuwde Paint-applicatie kunnen gebruikers veel meer voor elkaar krijgen en 3d-objecten zelfs uitprinten.

Paint 3D naar Windows 10 Mobile

Vorige week heeft Microsoft officieel de nieuwe Paint-applicatie onthuld, nadat de app eerder al was gelekt. Met deze applicatie moet het voor iedereen gemakkelijk worden zelf 3d-objecten te maken. Ook kun je erop rekenen dat je nog altijd toegang hebt tot de functies en features waar het programma om bekend staat. Microsoft heeft laten weten dat de applicatie samen met de Creators Update zal worden gelanceerd (begin volgend jaar), maar over een versie voor Windows 10 Mobile werd nog niets gezegd.

Tot nu dan. Want in een reactie op Twitter heeft een vertegenwoordiger van het bedrijf laten weten dat we inderdaad mogen rekenen op een versie voor Windows 10 Mobile. Helaas is niet bekendgemaakt wanneer we die versie mogen verwachten voor kleine tablets, phablets en smartphones. Paint 3D voor dat systeem is momenteel nog in alpha en dat betekent dat er nog flink aan gesleuteld moet worden voordat die beschikbaar komt. Verder is er helaas niets bekendgemaakt over de Creators Update voor Windows 10 Mobile.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.