Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go heeft stiekem nieuwe optie gekregen om Pokédex sneller te vullen

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2016, 23:14 CategorieGaming

Niantic heeft afgelopen weekend een minieme update uitgebracht waardoor spelers hun Pokédex sneller kunnen vullen. Als zij een monster zien op een gym die zij nog niet hebben, wordt die als schaduw in de Pokédex weergegeven.

Pokédex

Dit gegeven maakte de tongen los onder spelers, die even niet begrepen wat er aan de hand was. Eerst hadden zij bijvoorbeeld honderd monsters gevangen, en was er hooguit één ontsnapt. Dan kreeg je die ene als schaduw in de Pokédex. Nu zien ze ineens veel meer monsters in hun Pokédex als schaduw staan, terwijl ze die nooit zijn tegengekomen om te vangen. In dat geval hebben deze Pokémon op een gym gestaan die ze hebben aangevallen.

Snorlax

Dus wie een Snorlax in zijn Pokédex heeft staan maar die nog nooit in het echt (nou ja) heeft gezien, heeft dit lijvige monster ooit op een gym zien staan.

Updates

Dit is één van de vele kleine updates die Niantic de laatste tijd uitbrengt voor het spel. Het is een poging om de hype overeind te houden en het spel minder frustrerend te maken voor veel spelers. Een andere verandering zal binnenkort zijn intrede doen bij het trainen van een gym van het eigen team. Straks kun je niet met slechts één Pokémon vechten bij zo’n gym, maar met zes, net als bij een aanval van een gym van een andere kleur.

Betere radar

Over updates die de grootste frustratie van veel spelers oplost, namelijk een radicaal betere radar, is nog niets bekend. Wel zijn de afgelopen dagen door Niantic alle mogelijkheden om zeep geholpen om via alterntieve websites en apps achter de locatie van Pokémon te komen. Fastpokemap doet het bijvoorbeeld niet meer, tot frustratie van de bedenkers.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.