Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO krijgt een wereldwijd Halloween-evenement (update)

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2016, 10:43 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic heeft een raadselachtig bericht op Facebook geplaatst: komt er een Halloween-update voor Pokémon GO aan? Wellicht wel – en mogelijk duurt die een paar dagen, vlak voor en na de griezelige feestdag Halloween.

Halloween-update voor Pokémon GO – gerucht

Update: Niantic heeft inmiddels bevestigd dat dit evenement zal plaatsvinden. Tussen 26 oktober en 1 november kun je in de game twee keer zo veel candy verzamelen: zes snoepjes voor het vangen van een Pokémon en twee voor het doorsturen naar de professor. Buddy Pokémon zullen er zelfs vier weggeven. Ook kun je vaker ‘enge’ Pokémon tegenkomen, zoals Drowzee, Gastly, Gengar, Golbat, Haunter, Hypno en Zubat.

Hoewel er steeds minder spelers zijn die Pokémon GO spelen, zijn er nog steeds een hoop die wachten op updates voor het spel. Binnenkort verschijnt er mogelijk een verse update voor de augmented reality-game op Android en iOS, aangezien er een raadselachtig bericht op de Facebook-pagina van Niantic verschenen is. In dat bericht staat het volgende:

With Halloween around the corner, we anticipate Trainers may encounter more Pokémon in the real world. The AR camera is a great way to capture and share these encounters with your friends!

Wellicht komen we rond Halloween – er vlak voor en na – meer Pokémon tegen met het type Ghost (spook). En ja, de afgebeelde Pokémon is ook een Ghost-type, mocht je je dat afvragen, maar helaas eentje die je voorlopig nog niet zult tegenkomen. Maar misschien ook wel, omdat het woordje ‘more’ kan slaan op letterlijk ‘meer’ (van dezelfde, nu beschikbare) Pokémon, maar ook op ‘andersoortige’, Pokémon die nog niet zijn toegevoegd. Naarmate Halloween dichterbij komt, krijgen we vast meer informatie over de update voor Pokémon GO.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.